Gratis gaver og konkurrencer henover julen!

Skrevet af Mikkel Klattrup Larsen den

Gratis gaver og konkurrencer henover julen!

Det er blevet december, og det er blevet koldt. Sidste år var der ikke meget at varme sig på, da energikrisen stod på, men nu er vi heldigvis tilbage til mere normale forhold. I den anledning vil vi gerne give lidt ekstra i løbet af december.

Derfor giver vi i løbet af hele december en gratis julegave med, hver gang du bestiller et brændetårn – uanset størrelse – eller en palle med træbriketter. Hvad pakken indeholder finder du ud af, når du modtager dit produkt, men vi lover, at det varmer!

”Flere har spurgt om, hvad gaven indeholder, og selvom vi altid gerne vil svare så konkret som muligt på alle henvendelser, så må vores kunder vente til de modtager produkterne. Der er jo ikke meget julestemning og spænding over at vide, hvad man får på forhånd,” siger stifter og direktør Peter Scheibel.

Hvilken julegave får man så med?

Nogle har også spurgt os, om gaven altid vil være den samme, og her skulle vi beslutte, om det var retfærdigt, at nogle kunder får en anden gave end andre. Det er et klassisk dilemma her i julen, og det var da heller ikke helt nemt.

”Valget faldt på en hemmelig gave, fordi vi gerne vil give lidt af stemningen og spændingen ved julen. Nu er folk lige blevet bombarderet med Black Week-tilbud, og vi synes, det giver et fint modspil at følge op med noget, der ikke gøres op i kroner og ører, men spreder lidt hygge og stemning” siger Peter Scheibel.

Konkurrence hele december

Udover den automatiske gave, der tilføjes kurven når du lægger et brændetårn eller en palle med træbriketter i kurven, så giver vi endnu mere væk i løbet af december. På forskellige sociale medier kører vi konkurrencer, hvor vi udlodder et helt brændetårn inkl. levering til en værdi af 4.000 kr!

”Vi har egentlig aldrig brugt sociale medier så meget før, men nu prøver vi det henover julen og spreder lidt glæde. Hvis ikke der kommer meget andet ud af det, så er der da en eller anden, der får en ekstra stor julegave af Nordicwoods,” siger Peter Scheibel afslutningvis med et smil.

Du kan finde og deltage i vores konkurrence på både Facebook og Instagram.