Hvorfor plante skov med os?

Hvorfor plante skov med os?

Vi vidste, at vi ville arbejde med bæredygtighed, men vi var også fast besluttede på, at det skulle være så konkret, transparent og simpelt som overhovedet muligt. Hele idéen med Nordicwoods Trees er derfor, at vi tilbyder alt det, du ikke har overskud til – projektkoordinering, opfølgning på projekterne og at udarbejde materiale til markedsføring.

Som mindre virksomhed kan det være helt vildt ressourcekrævende at lave konkrete bæredygtighedsprojekter man kan følge til dørs. Det oplevede vi selv. Efter lang tids tovtrækkeri mellem forskellige organisationer indså vi som lille virksomhed, at markedet var uoverskueligt, og at projekterne endte med flere møder end resultater.

Vi arbejder så konkret og transparent som muligt. Under vores skove kan du se vores certifikater på skovene. Vores samarbejdspartnere køber en hel skov – eller et konkret område – og får kun certifikat på deres del. Der er altså ingen dobbelt-tælling.

Vi viser det samlede CO2-optag fra alle projekterne her på siden, mens der under projekterne vil være grafer, der viser CO2-optaget fra den enkelte skov.

Vi er meget fokuserede på at gøre projekterne så transparente og tilgængelige som muligt, og vi har valgt at udarbejde grafer på CO2-optaget for det enkelte område af skoven. Området vil blive vist på et sattelitfoto, så der ingen tvivl er om hvor det befinder sig.

Fælles for alle skovene er, at vi kun planter i Danmark. Vi planter i samarbejde med Growing Trees Network og Naturplant, der har mange års erfaring med det arbejde. De er eksperter i plantning, valg af træsorter til forskellige jordbunde, udregning af CO2-optag, vedligeholdelse og kontakt til de relevante myndigheder.

Vores CO2-udregning af baseret på udregninger fra Københavns Universitet, og de udarbejdes som gennemsnit fordelt helt ned på hver enkel hektar. Det vil sige, at du kan se præcis hvad en given hektar optager – udregnet ud fra den specifikke træsort og den specifikke jordbund.

Hvis vores skove skulle blive ødelagt ved brand eller lignende, så er de forsikrede og vil blive genplantet hurtigst muligt.

Mangler din virksomhed et konkret projekt, der gør Danmark grønnere, så skriv til os i dag på trees@nordicwoods.dk