Nordicwoods Trees

Nordicwoods Trees skaber mere skov i Danmark

Vores arbejde med Nordicwoods Trees handler egentlig kun om én ting: At få plantet så meget skov i Danmark - gerne så hurtigst som muligt. Vi ville ønske, at vi havde ressourcerne til at tilplante hele Danmark selv, men vi har indset, at vi kan nå meget længere gennem samarbejde.

Den åbenbaring var kimen til Nordicwoods Trees, der er Nordicwoods’ bæredygtighedsafdeling. Vi arbejder for at vækste de danske skovområder på vegne af Nordicwoods og i samarbejde med andre virksomheder.

Vi ønsker at få så mange med på vores projekt, fordi skove er fantastiske, og de mange fordele ved skove gør dem til optimale bæredygtighedsprojekter. Plantning af ny skov har så mange fordele, at de ikke alle kan nævnes her, men for os er det vigtigste at:

  • CO2-reduktionen begynder at ske, så snart træerne er plantet.
  • Skovene er konkret grobund for biodiversitet ifa. flere levesteder til planter og dyr
  • Driften af skovene er økologisk og uden brug af giftstoffer, hvilket hjælper til at passe på dyrene og vandmiljøet i området
  • Konkrete skovrejsningsprojekter i Danmark gør det muligt at have tilsyn med sine projekter, så vi ved de lever i virkeligheden – og ikke kun på et stykke papir.

Borgerne er vilde med skov, og vi er vilde med at hjælpe andre virksomheder, der ønsker at gøre en forskel.