Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR NORDICWOODS.DK

Her du kan finde information om, hvilke data Nordicwoods.dk samler om dig, hvad vi bruger data til, og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, vi har om dig.

Vi behandler naturligvis dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Hvad forstås ved persondata

Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person. Følsomme data. Persondata kan f.eks. være navn, mailadresse, fysiske adresse, fødselsdato, IP-adresse mv.

Persondata

Denne persondatapolitik gælder for alle de informationer, vi noterer, registrerer eller opfanger om dig, når du bruger vores website, nordicwoods.dk, når du sender mail eller sms til os, og når du skriver til os via sociale medier.

Vi gemmer kun de persondata, vi har brug for, f.eks. for at kunne kontakte dig, rådgive eller give support, levere produkter eller sende dig en faktura.

Vi gemmer ikke dine data længere end højst nødvendigt, men nogle data er vi nødt til at gemme i op til fem år - eksempelvis de informationer, der står på fakturaer.

Persondata som deles med andre

Når du besøger Nordicwoods.dk, bliver der samlet anonyme data i Google Analytics. Derudover deler vi ikke dine data, medmindre du beder os dele dem med samarbejdspartnere.

Hvis du vil have dine data slettet

Du har ret til at få dine data slettet, og du skal blot kontakte os, såfremt du ønsker at få data slettet. Dette gælder dog ikke de informationer, der fremgår af fakturaer, som vi er forpligtet til at opbevare i fem år.

Hvad forstås ved personfølsomme data

Eksempelvis oplysninger om dit helbred, din økonomi, din religion etc.