Kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Når du handler hos Nordicwoods


Vi accepterer følgende betalingsmidler, når du handler hos Nordicwoods:

Vi leverer din bestilling indenfor følgende tidsrum alt efter hvilken leveringsform du vælger:

Kantstenslevering – GRATIS - 1-2 hverdage.

Køres ind på kundens grund – 99 kr. - 1-2 hverdage.

Terrængående mobiltruck – 399kr. - 3-5 hverdage

Når vi sender din bestilling modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Den har et ”Spor din ordre”-link, hvor du kan følge din bestilling fra afsendelse til levering på den angivne adresse.

Bemærk, at forsendelserne kan afsendes separat, hvorfor der I nogle tilfælde vil være mere end ét Track & Trace-nummer. Du finder disse i bunden af din leveringsbekræftelse.

Ja, du kan tilkøbe denne leveringsform, når du afgiver din bestilling. Husk at angive i kommentarfeltet, hvor på matriklen du ønsker bestillingen levereret. Stedet må også meget gerne markeres tydeligt, så fragtmanden ikke er i tvivl.

Levering ind på grund kræver, at der er fast underlag og plads til at transportere dine varer til det anviste sted. Du kan læse vores krav til adgangsforholdene under vores FAQ om 'Levering'.

Vi tilbyder gratis kantstenslevering til brofaste danske adresser. Chaufføren vil placere tårnet på det sted, han finder mest passende.

Ønsker du bestillingen leveret ind på grunden, kan dette tilkøbes for 99kr. når bestillingen færdiggøres på vores hjemmeside. Du kan angive ønsker til specifikt sted i kommentarfeltet når du lægger din bestilling. Levering ind på grund kræver fast underlag såsom faste fliser, asfalt, cement eller lignende. Her bedes du altid notere dine ønsker til leveringsstedet.

Ja, du kan forudbestille op til 4 uger frem på alle produkter undtagen Heatlets træpiller. 

Skriv gerne ønsker til specifik leveringsdato i kommentarfeltet på adressesiden i checkout, så vil vi forsøge på bedst mulig vis at efterleve dine ønsker. Bemærk, at der kan opstå forsinkelser.

Bemærk, at du ved leveringer bestilt til specifik leveringsdato 4 uger frem kan blive opkrævet beløbet inden produktet er ankommet.

Ja, det kan du godt.

Vi tilbyder betaling via udbyderen Anyday, som du blot vælger som betalingsmulighed ved checkout. 

Generel information


Nederst i menuen under hver kategori rådgiver vi vores kunder i at vælge det rette produkt. Giver dette dig ikke svar, er du velkommen til at tage kontakt, så guider vi dig nærmere.

Nordicwoods brænde er ovntørret kvalitetsbrænde, og den lave fugtighed sikrer et minimum af partikeludledning. Hvis du følger vores optændingsguide, så kan du være med til at minimere dette endnu mere. Den lave mængde af fugt i brændet og en korrekt optænding er med til at sikre et mere ansvarligt brændeforbrug, et bedre indeklima og en lavere partikeludledning.

Nordicwoods køber sit brænde fra leverandører, der køber fra europæisk, statsejet skovbrug - dvs. at der er sikret genbeplatning gennem de leverandører, som vi benytter.

Herudover planter Nordicwoods 1 træ i Danmark for hver kunde, der handler biobrændsel hos os. Du vil kunne følge med i vores arbejde med dette fremadrettet på siden Nordicwoods Trees.

Nordicwoods arbejder ansvarligt gennem valg af leverandører, og vores bæredygtighedsafdeling Nordicwoods Trees arbejder med plantning af ny skov i Danmark. Vi planter et træ når du handler biobrændsel, og vi vil løbende forsøge at holde vores kunder informeret om hvordan vores arbejde med dette skrider fremad.

Ja, det kan du godt, såfremt vi endnu ikke har pakket din bestilling. Fortryder du dit køb, bør du hurtigst muligt skrive en mail til info@nordicwoods.dk, og så vil vi forsøge at annullere den.

Har vi allerede afsendt ordren, så kan vi desværre ikke nå annullere den, og du må i stedet sende ordren retur eller lade os forestå returneringen. 

Ja, det kan du godt. Kontakt os hvis du ønsker dette på info@nordicwoods.dk. Bemærk, at vi ikke tilbyder gratis returnering af vores produkter.

Bemærk venligst også, at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Du bedes udføre en udførlig kontrol af produktets kvalitet inden du flytter produktet fra stedet, hvor det blev leveret til.

Ja, alle vores brændetårne er produceret af ubehandlet træ. Det kan med fordel skæres op til perfekt optændingsbrænde. På den måde undgår vi ressourcespild, udnytter hele produktet og du får en god optænding uden sod og partikler.

Selve pallen er desværre behandlet, så den kan ikke bruges, og må bortskaffes på anden vis. Vi tager desværre ikke pallerne retur.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp benyt kundeservice.

live-chat.svg

Live chat i højre hjørne.

Du er også velkommen til at sende os en e-mail, vi svarer hurtigst muligt.

info@nordicwoods.dk

Chat med os alle hverdage - vi svarer hurtigst muligt. Åbningstider: mandag til fredag kl. 09.00 - 16.00

address.svg


Benyt vores kontaktform så vender vi tilbage.