Leveringsinformation hos Nordicwoods

- Nordicwoods leverer alle ordre over 1.000kr. med gratis fragt til alle brofaste adresser i Danmark

- Leveringsdag efter eget valg

- Ordren kan spores via Track og Trace

- Bestil på hverdage inden kl. 12.00, leveres indenfor 1-2 hverdage i hele det brofaste Danmark

- Tilkøb levering ind på din grund til ønsket placeringssted. Krav til underlag, se nedenstående

Vigtig information om Levering


Bestiller du inden kl. 12.00 på hverdage, bliver din ordre leveret på adressen indenfor 1 - 2 hverdage. Ønsker du levering på en specifik dato, gerne med et 48 timers leveringsvindue, noteres dette i kommentarfeltet ved aflæggelsen af ordren.

Ved bestilling med terrængående mobiltruck leveres ordren indenfor 3-5 hverdage.

Din ordre leveres på hverdage mellem 08:00 og 16:00. Du vil modtage en e-mail med et Track & Trace-link, således at du kan følge med i hvor langt vi er med din forsendelse.

Det er ikke muligt at ønske et specifikt tidsrum i løbet af dagen for leveringen.

Din ordre bliver leveret af vores ​​logistikpartner, der dagligt leverer vores varer ud til hele det brofaste Danmark

Paller: Levering af paller/brændetårne sker med lastbil. Pallen aflæsses først et passende sted på leveringsadressen, og en elektrificeret palleløfter flytter herefter pallen til din ønskede placering. Hvis du ikke er til stede under leveringen, og der ikke er angivet ønsker til placering i kommentarfeltet, så vil chaufføren placere ordren det bedst egnede sted eller ved din kantsten.

Hvis du har tilkøbt at bestillingen skal køres helt ind på matriklen, så er det en forudsætning, at der er kørefast underlag under hele pallen (minimum 120 cm i bredden) såsom faste fliser, asfalt, cement eller lignende. Det er desværre ikke muligt at køre hen over kantsten, på granitskærver, grus og lignende, og skulle dette være tilfældet, så kan pallen ikke placeres på det ønskede sted.

Chafføren vil i sådanne tilfælde vurdere, hvor pallen mest ideelt placeres, så der er passage og mindst mulige gener. Ønskes ordren kørt ind på matrikler med et løst underlag - såsom løse sten, grus, græs, jord og ligende - så gør vi gerne dette. Det kræver dog tilkøb af levering med terrængående mobiltruck ved aflæggelse af orden. Terrængående mobiltruck kræver 2,75 meters frihøjde og 2,5 meters fribredde

Pakkeprodukter: Mindre løse varer som tilbehør, optændingsbrænde eller hyggekasser leveres med pakkefirma direkte til døren inden for 1-2 hverdage. Chaufføren vil personligt udlevere produkterne til dig, hvis du er til stede, ellers placeres din pakke på matriklen efter bedste evne af chaufføren.

Nordicwoods leverer alle ordrer over 1.000kr. med gratis fragt til alle brofaste adresser i Danmark. Yderligere tilkøb for levering ind på matriklen eller levering med mobiltruck vælges ved checkout.

For at vi med sikkerhed kan få pallen igennem din port, skal den være minimum 140 cm i bredden. Der skal i pallens højde iberegnes ca. 20 cm margin ved indkørsel under overdæk som eks. carport eller brændeskur.

Bemærk venligst, at selvom du har opfyldt alle betingelser, kan vi ikke garantere, at pallen kan leveres gennem porten. Chaufføren afgør om det er forsvarligt. Hvis der er risiko for skade på matrikel, materiel eller personskade placerer chaufføren ordren efter eget skøn på det mest ideelle sted med færrest mulige gener.

Du kan stadig ændre din leveringsaftale indtil kl. 14.30 dagen før den planlagte dato. Det kan du gøre ved at kontakte vores kundeservice telefonisk eller ved at sende en mail til info@nordicwoods.dk

Heatlets træpiller leveres til alle brofaste adresser i Danmark. Bemærk at vi ved bestilling af Heatlets kun tilbyder kantstenslevering. Heatlets skal bestilles med leveringsformen ”Levering af træpiller” i checkout.

Bemærk, at Heatlets træpiller heller ikke kan bestille til specifik dato/forudbestilles.

Ja, det kan du godt. Du skal selv afholde de direkte omkostninger ifm.. tilbageleveringen af varerne. Du skal returnere varerne eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse. Lader du Nordicwoods forestå transporten ved tilbagelevering af varerne, forventes udgifterne højest at beløbe sig til ca. 800 DKK ekskl. moms per palle.

Pallevarer leveres retur til:

Nordicwoods

Slåenvej 1

8930 Randers

Vigtig information om Levering


Hvis du har kørefast underlag såsom faste fliser, asfalt eller cement under hele pallen (minimum 120 cm i bredden), kan vores chauffører køre bestillingen ind til den placering du ønsker på grunden. Den ønskede placering skal beskrives i kommentarfeltet, og under levering skal "levering ind på grunden" tilkøbes når ordren færdiggøres. Det er ikke muligt at køre hen over kantsten, på granitskærver, grus og lignende.

Bemærk, at chaufføren IKKE kan køre på grus, græs, skråninger, fortove eller ikke-asfalterede stier, medmindre der bestilles levering med mobiltruck. Derudover er det ved ”levering ind på grund” heller ikke muligt at køre over diger eller skråninger, såsom bakker og stejle veje op ad bakke. Chaufføren har til enhver tid ret til at bestemme, om han vil levere et sted eller ej.

Ønskes ordren kørt ind på matrikler med løst underlag som løse sten, grus, græs, jord og lignende kan der tilkøbes levering med terrængående mobiltruck når ordren færdiggøres under levering. Terrængående mobiltruck kræver 2,75 meters frihøjde og 2,5 meters fribredde

For at lastbilen kan komme helt op til adressen, er der specifikke krav. Vejen til leveringsstedet skal være kørefast, enten som asfalt eller kørefliser, og der skal være 4,5 meters frihøjde og 3,5 meters fribredde hele vejen op til adressen. Der må ikke være udhængende grene / træer.

Kan det ikke lade sig gøre at komme helt frem til adressen, stilles ordren så tæt på adressen som muligt. I tilfælde, hvor det ikke er muligt at placere pallen på det ønskede sted, vil chaufføren placere pallen efter eget skøn på det mest ideelle sted med færrest mulige gener. Bemærk at fragtmanden altid laver dette skøn på baggrund af et ønske om at levere bedst muligt, men altid med fokus på at undgå skade på materiale, matrikel eller personskade.

Nej, du behøver ikke at være til stede under leveringen. I bestillingsprocessen kan du angive i kommentarfeltet, hvor du ønsker vi skal stille ordren, hvis du ikke er til stede.

Hvis dette ikke er muligt, har chaufføren ret til at levere din ordre til det bedst mulige sted. Chaufføren fotoregistrerer leveringen og placerer køreseddel i postkassen.

Nej, vi leverer desværre ikke i weekenden

Ja, du skal blot angive ønsket leveringsdato i kommentarfeltet når ordren færdiggøres. Det er optimalt for vores fragtmand, hvis du angiver et leveringsinterval på 48 timer - fx. mandag d. 22/11 eller tirsdag d. 23/11. Noteres dette, vil vi gøre alt hvad vi kan for at levere i det ønskede tidsrum. 

På mobiltruck-levering har vi behov for at større tidsrum til at foretage leveringen. Du er mere end velkommen til at kontakte os ift. muligheden for at aftale levering på mobiltruck. 

Vi forbeholder os retten til at trække pengene før levering foretages, da der er tale om en forudbestilling. Kontakt os gerne for særlige aftaler herom.

Nej, grundet fokus på online levering af produkter, har vi stoppet vores afhentningsservice.

Produktet leveres med pakkefirma leveret direkte til døren inden for 1-2 hverdage. Ved afsendelse af pakken modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Den har et ”Spor din ordre”-link, hvor du kan følge din ordre fra afsendelse og helt frem til levering på adressen. Chaufføren vil personligt udlevere produkterne til dig, hvis du er til stede, ellers placeres din pakke efter bedste evne af chaufføren.

Det er vigtigt, at du tjekker tårnet ved ankomst. Hvis du tømmer pallen helt eller delvist, så har vi ikke længere mulighed for at ombytte tårnet.

Hvis der mod forventning er noget, du ikke er tilfreds med ved din leverance, bedes du sende udførlig billeddokumentation hurtigst muligt til info@nordicwoods.dk