Hvordan bliver min ordre leveret?

Skrevet af Mikkel Klattrup Larsen den

Hvordan bliver min ordre leveret?

Din ordre bliver leveret af vores ​​logistikpartner, der dagligt leverer vores varer ud til hele det brofaste Danmark

Paller: Levering af paller/brændetårne sker med lastbil. Pallen aflæsses først et passende sted på leveringsadressen, og en elektrificeret palleløfter flytter herefter pallen til din ønskede placering. Hvis du ikke er til stede under leveringen, og der ikke er angivet ønsker til placering i kommentarfeltet, så vil chaufføren placere ordren det bedst egnede sted eller ved din kantsten.

Hvis du har tilkøbt at bestillingen skal køres helt ind på matriklen, så er det en forudsætning, at der er kørefast underlag under hele pallen (minimum 120 cm i bredden) såsom faste fliser, asfalt, cement eller lignende. Det er desværre ikke muligt at køre hen over kantsten, på granitskærver, grus og lignende, og skulle dette være tilfældet, så kan pallen ikke placeres på det ønskede sted.

Chafføren vil i sådanne tilfælde vurdere, hvor pallen mest ideelt placeres, så der er passage og mindst mulige gener. Ønskes ordren kørt ind på matrikler med et løst underlag - såsom løse sten, grus, græs, jord og ligende - så gør vi gerne dette. Det kræver dog tilkøb af levering med terrængående mobiltruck ved aflæggelse af orden. Terrængående mobiltruck kræver 2,75 meters frihøjde og 2,5 meters fribredde

Pakkeprodukter: Mindre løse varer som tilbehør, optændingsbrænde eller hyggekasser leveres med pakkefirma direkte til døren inden for 1-2 hverdage. Chaufføren vil personligt udlevere produkterne til dig, hvis du er til stede, ellers placeres din pakke på matriklen efter bedste evne af chaufføren.