Om Nordicwoods

Nordicwoods er en internet butik med online salg af brænde, træpiller og træbriketter. Vi handler udelukkende med markedets førende produkter, så når du handler hos Nordicwoods får du altid markedets bedste produkter 10-30% billigere end hos de traditionelle forhandlere fordi du handler direkte hos producenten.

Virksomheden drives af et hold erfarne fagfolk indenfor handel med biobrændsel der sikrer dig en grundig kundeservice og markedets bedste kvalitetsbrændsel.
Nordicwoods.dk distribuerer vores produkter fra vores centrallagre i Hedensted og Brøndby direkte til dig.

Nordicwoods.dk er en del at Novawoods Aps Gruppen med følgende cvr-nummer: 38185683.

Konceptet

Nordicwoods leverer en høj kvalitet af ovntørret biobrændsel til hele det brofaste Danmark. Vores tætstablet ovntørre kvalitetsbrænde er med sin lave fugtighedsgrad direkte klar til brug. Danske brændeovnsejere sparer derved plads til opbevaring af indkøbt træ som ikke er ovntørret i ca. et år, samt penge idet brænde med lignende egenskaber (høj brændværdi og lav fugtighedsgrad) generelt er dyrere hos vores konkurrenter. Alle vores produkter er af højeste kvalitet hvorved vi sikrer kunderne en optimal og effektiv brandværdi hvad end det er Ovntørret brænde, briketter eller træpiller.

Miljøet

Brændet i webshoppen er Co2 neutralt dvs. afbrænding af brændet tilfører ikke mere Co2 til det globale kredsløb ved at du benytter dette til opvarmning af dit hjem. Hver ny brændeovn der tages i brug, vil spare 5 tons udledt Co2 om året i forhold til hvis alternativet var konventionel opvarmning. Herudover vil en effektiv udnyttelse af brændefyring hos dem der allerede har en brændeovn hjælpe betragteligt i Co2 regnskabet. Så udover at du sparer penge ved at benytte Nordicwoods brænde i din brændeovn eller pejs til at opvarme dit hjem med, så er det også et miljørigtigt alternativ til de mere konventionelle opvarmrningsmetoder.

Siden

Vi arbejder hver dag på at give dig den bedste service, hvor du som kunde skal opleve,

  • at shoppen er overskuelig
  • at det er nemt og hurtigt for dig at finde de ønskede varer
  • at de enkelte varer vises og beskrives med en høj grad af faglighed, der sikrer dig det rigtige valg
  • at du oplever din vej gennem shoppen som logisk uden unødvendige omveje
  • at du på mail har nem adgang til vores kundeservice, der vender hurtigt tilbage
  • at du på hjemmesiden oplever god inspiration, hvis du ”går” en tur rundt i shoppen

Har du ris / ros, så send en mail på info@nordicwoods.dk

Har du spørgsmål til din ordre, så skriv på denne mail info@nordicwoods.dk